0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas

Paieška

 

 

0

BRIK LIETINIAI

 

Ingredientai:

Lietiniams:
66 g miltų,
40 g kukurūzų krakmolo,
¼ a. š. druskos,
375 ml vandens.
 
Pirmam įdarui:
NaTurek Brie“ sūris,
Smulkintos džiovintos spanguolės,
Pekano riešutai.
 
Antram įdarui:
„NaTurek Kozi“ arba „Chavroux“ ožkų pieno sūris,
Smulkintos moliūgo sėklos,
Citrinos sultys,
Svogūnų laiškai,
Muskatas, cinamonas, pipirai.
 
Gaminimas:
 
Visus lietiniams skirtus ingredientus sumaišome iki vientisos masės (bus labai skysta tešla, bet tokios ir reikia). Kepame aliejumi pateptoje keptuvėje ir laukiame, kol tešla pati atšoks. Keptuvė neturi būti per daug kaitri, tad teks truputį palaukti, bet verta. Iškeptus blynus pridengiame drėgnu rankšluosčiu, nes kitaip jie gali sudžiūti, ypač jei naudosite tik kitą rytą.
Dubenėliuose sumaišome visus įdarams skirtus ingredientus ir jais pertepame blynus, kuriuos vėliau sulankstome. Blynelius sudedame ant kepimo popieriumi išklotos skardos, viršų patepame alyvuogių aliejumi ir kepame apie 20 min iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti