Naujausi receptai |
< 1 2 3 4 .. 8 > | ← |
duona su įkeptu turek grill camembert sūriu
Mums reikės: Paruošimas: Miltus sijojame. Maišome su mielėmis ir druska. Užpilame šiltu vandeniu ir gerai išmaišome. Paliekame uždengus 2 valandoms. Išsitepam rankas aliejumi ir išmaišome tešlą. Maišyti reikėtų nestipriai papurenant. Uždengiame ir paliekame dar bent 1 val. Kad procesas būtų paprastesnis, galima palikti tešlą per naktį. Aliejumi gausiai ištepame kepimo formą. Sudedame tešlą ir paliekame dar pusvalandukui uždengus. Sūrius įtriname pakuotėje esančiais prieskoniais ir dedame juos į tešlą. Aliejumi išteptais pirštais papurename duoną, beriame likusius prieskonius ir sudedame čili pipirus. Apšlakstome aliejumi ir kepame kepsininėje 240 laipsnių 45 minutes. Skaityti plačiau |
< 1 2 3 4 .. 8 > | ↑ | ← |