0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas

Paieška

 

 

0

Naujausi receptai

<  1 2 3 4 .. 6  >
VIENOS KEPTUVĖS BRUSKETOS

 Ingridientai:

Čiabata duonelė
Alyvuogių aliejus
Mažieji pomidorai
Česnakas
NaTurek kamambero sūris
Smulkintas bazilikas
Balzamiko padažas
 
Paruošimas:
Čiabata duonelę supjaustome ir apskrudiname.
Keptuvėje įkaitiname alyvuogių aliejų. Beriame įvairiaspalvius pomidoriukus, kepame kol suminkštės. Beriame smulkintą česnaką, dar keletą minučių pakepame. Tada į keptuvės vidurį dedame NaTurek kamambero sūrį, keptuvę uždengiame dangčiu ir kepame apie 10 minučių, kol sūrio vidus taps skystu.
Smulkintą baziliką sumaišome su pomidorais.
Keptą NaTurek kamambero sūrį apšlakstome balzamiko padažu. Sūrį tepame ant čiabata duonelės, dedame pomidorų ir mėgaujamės.
Skaityti plačiau
Užkandžiai su L´Aperatif Tartare sūriu, uogiene ir marinuotu moliūgu

 Ingridientai

8 ruginių miltų traškučiai
8 gabalėliai "L´Aperitif Tartare" 
4 arbatiniai šaukšteliai uogienės
8 arbatiniai šaukšteliai marinuoto moliūgo
Šviežios petražolės arba krapai
Šviežiai malti juodieji pipirai
 
Paruošimas
Ant kiekvieno traškios duonos gabalėlio uždėkite po gabalėlį L´Aperitif Tartare kreminio sūrio. Šalia dėkite šiek tiek bruknių uogienės ir moliūgo gabalėlį. Papuoškite petražolių šakele ir, jei norite, užberkite juodųjų pipirų.
Skaityti plačiau
  <  1 2 3 4 .. 6  >
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti