Naujausi receptai |
< 1 2 3 4 .. 6 > | ← |
Užkandžiai su L´Aperatif Tartare sūriu, uogiene ir marinuotu moliūgu
Ingridientai 8 ruginių miltų traškučiai 8 gabalėliai "L´Aperitif Tartare" 4 arbatiniai šaukšteliai uogienės 8 arbatiniai šaukšteliai marinuoto moliūgo Šviežios petražolės arba krapai Šviežiai malti juodieji pipirai Paruošimas Ant kiekvieno traškios duonos gabalėlio uždėkite po gabalėlį L´Aperitif Tartare kreminio sūrio. Šalia dėkite šiek tiek bruknių uogienės ir moliūgo gabalėlį. Papuoškite petražolių šakele ir, jei norite, užberkite juodųjų pipirų. Skaityti plačiau |
< 1 2 3 4 .. 6 > | ↑ | ← |