Naujausi receptai |
< 1 2 3 4 .. 6 > | ← |
VIENOS KEPTUVĖS BRUSKETOS
Ingridientai: Čiabata duonelė Alyvuogių aliejus Mažieji pomidorai Česnakas NaTurek kamambero sūris Smulkintas bazilikas Balzamiko padažas Paruošimas: Čiabata duonelę supjaustome ir apskrudiname. Keptuvėje įkaitiname alyvuogių aliejų. Beriame įvairiaspalvius pomidoriukus, kepame kol suminkštės. Beriame smulkintą česnaką, dar keletą minučių pakepame. Tada į keptuvės vidurį dedame NaTurek kamambero sūrį, keptuvę uždengiame dangčiu ir kepame apie 10 minučių, kol sūrio vidus taps skystu. Smulkintą baziliką sumaišome su pomidorais. Keptą NaTurek kamambero sūrį apšlakstome balzamiko padažu. Sūrį tepame ant čiabata duonelės, dedame pomidorų ir mėgaujamės. Skaityti plačiau |
Užkandžiai su L´Aperatif Tartare sūriu, uogiene ir marinuotu moliūgu
Ingridientai 8 ruginių miltų traškučiai 8 gabalėliai "L´Aperitif Tartare" 4 arbatiniai šaukšteliai uogienės 8 arbatiniai šaukšteliai marinuoto moliūgo Šviežios petražolės arba krapai Šviežiai malti juodieji pipirai Paruošimas Ant kiekvieno traškios duonos gabalėlio uždėkite po gabalėlį L´Aperitif Tartare kreminio sūrio. Šalia dėkite šiek tiek bruknių uogienės ir moliūgo gabalėlį. Papuoškite petražolių šakele ir, jei norite, užberkite juodųjų pipirų. Skaityti plačiau |
< 1 2 3 4 .. 6 > | ↑ | ← |