VIENOS KEPTUVĖS BRUSKETOS |
← |
Ingridientai:
Čiabata duonelė
Alyvuogių aliejus
Mažieji pomidorai
Česnakas
NaTurek kamambero sūris
Smulkintas bazilikas
Balzamiko padažas
Paruošimas:
Čiabata duonelę supjaustome ir apskrudiname.
Keptuvėje įkaitiname alyvuogių aliejų. Beriame įvairiaspalvius pomidoriukus, kepame kol suminkštės. Beriame smulkintą česnaką, dar keletą minučių pakepame. Tada į keptuvės vidurį dedame NaTurek kamambero sūrį, keptuvę uždengiame dangčiu ir kepame apie 10 minučių, kol sūrio vidus taps skystu.
Smulkintą baziliką sumaišome su pomidorais.
Keptą NaTurek kamambero sūrį apšlakstome balzamiko padažu. Sūrį tepame ant čiabata duonelės, dedame pomidorų ir mėgaujamės.
↑ | ← |