Sumuštiniai su puriu “Tartare Classic“ sūriu, karamelizuotu svogūnu ir kriauše |
← |
Ingredientai:
⠀
„Tartare Classic“ sūris su lašiša (galite naudoti ir kitų skonių)
Prancūziškas batonas
3 skiltelės česnako
Alyvuogių aliejus
Džiovintas rozmarinas
Gabalėlis kriaušės
Žalios alyvuogės (dėjau su lašišos įdaru)
2 svogūnai
Fermentinis sūris
Druska, pipirai
1 šaukštas rudojo cukraus
⠀
Gaminimas:
⠀
Nupjauname plonytę viršutinę batono dalį. Įpjauname vidų su nedideliu aštriu peiliu. Aliejų maišome su smulkintu česnaku, druska, pipirais ir rozmarinu. Svogūnus pjauname pusžiedžiais, kepame ant silpnos ugnies su alyvuogių aliejumi kol gražiai paruduos. Dedame cukraus ir dar truputėlį pakepam kol karamelizuosis. Gausiai tepame batoną aliejaus mase. Šaukšteliu į kiekvieną įpjovimą dedame sūrio su lašiša. Susmaigstome kriaušę ir alyvuoges. Į įpjovimus dedame karamelizuoto svogūno. Pabarstome rozmarinu. Dedame sūrio ir siunčiame į orkaitę 190 laipsnių apie 15-20 minučių.
↑ | ← |