0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas

Paieška

 

 

0

Bulvių-varškės virtinukai su daržovių ir Brie sūrio padažu

 

Ingredientai:

1 kg bulvių,
200 g varškės,
1 kiaušinis,
4 v. š. bulvių krakmolo,
2 a. š. druskos,
200 ml grietinėls (30-35 % riebumo) ,
100 g „NaTurek Brie“ natūralaus skonio sūrio,
1 morka,
1/2 paprikos,
1/2 svogūno.
 
Gaminimas:
 
Bulves išverdame su lupenomis (galima virti ir jau nuskustas), nulupame ir sumalame mėsmale.
Į bulvių masę sudedame varškę, kiaušinį, krakmolą ir druską. Viską gerai išminkome iki vientisos ir tolygios masės.
Iš paruoštos masės formuojame norimos formos virtinukus, apvoliojame juos krakmole ir dedame į verdantį pasūdytą vandenį (išverda labai greitai – po to kai iškyla, pakanka virti 2 minutes).
Padažui sutarkuojame morką, smulkiai supjaustome papriką ir svogūną. Į keptuvę pilame 2 šaukštus vandens, suberiame daržoves ir uždengus dangčiu, troškiname, kol daržovės suminkštėja.

Suminkštėjus daržovėms, į keptuvę supilame grietinėlę, suberiame pjaustytą Brie sūrį ir ant mažos kaitros, nuolat maišant, leidžiame išsilydyti sūriui bei sutirštėti grietinėlei. Galima pagardinti šviežiai grūstais pipirais.

 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti