Gardūs vynuogių lapų suktinukai grilyje |
← |
Ingredientai:
Vynuogių lapai (marinuoti, pirkti turguje),
Sūris „Chavroux“ (2 v. š.),
„Naturek Islos“ (pusė pakelio),
Varškės (pusė pakelio),
Petražolės,
Kalendros lapeliai,
Raudonosios paprikos milteliai, kumino milteliai, kiti prieskoniai pagal skonį,
Česnakas,
Kiaušinis.
Gaminimas:
Žoleles ir česnaką susmulkiname, visus ingredientus gerai išmaišome. Paragaujame, neturi būti sūru, papildomos druskos nedėkite, o ir „Naturek Islos“ sūrio nepadauginkite, nes vynuogių lapai ir taip yra sūrūs (bent jau tie, kuriuos pardavinėja draugiškas senukas Halės turguje). Pasiruošiame griliaus kepimo skardą – vynuogių lapai gan trapūs, tad jei dėsite tiesiai ant grotelių, gali subyrėti nuo karščio. Kepimo indą papurškiame alyvuogių aliejumi ir formuojame mažus suktinukus. Viską kepame ant griliaus, tačiau kaitros neturi būti per daug, kepti neilgai, lapai neturėtų sudžiūti. Skanaus!
↑ | ← |