Pyragas saulytė |
← |
Ingredientai:
0,5 kg sluoksniuota tešla,
1,5 pakuotė dešrelių,
„NaTurek Camembert“ sūris (natūralaus skonio),
Kiaušinio plakinys aptepti pyragui,
Prieskonių pabarstymui.
Gaminimas:
Pakloję vieną tešlos sluoksnį uždedame per vidurį sūrį ir užklojame kitu tešlos sluoksniu, prispaudžiame tešlą prie sūrio. Supjaustome tešlą kaip saulytę, į 16 dalių. Dešrelių puseles susukame į pirmą tešlos sluoksnį, o paskui aplink antrą tešlos sluoksnį. Patepame suplaktu kiaušiniu ir pabarstome prieskoniais. Kepame 190°C orkaitėje 15-20 min., kol gražiai apskrus. Tada nupjauname viršų nuo sūrio – tai bus padažas dešrelių pyrago gabaliukams mirkyti. Skanaus.
↑ | ← |