0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas

Paieška

 

 

0

KEPTAS KAMAMBERAS SU RIEŠUTAIS IR SPANGUOLĖMIS

 
Ingredientai:
 
1 „Le Rustique Camembert“ sūris,
1-2 šaukštai kapoto šviežio čiobrelio,
30 g graikinių riešutų,
30 g džiovintų spanguolių,
2-3 šaukštai skysto medaus.
 
Gaminimas:
 
Susmulkinti riešutus. Skystą medų sumaišyti su čiobreliais, riešutais ir spanguolėmis. Dėti „Le Rustique Camembert“ sūrį į krepšelį, suformuotą iš aliuminio folijos, ant viršaus sukrauti riešutų, spanguolių ir medaus masę. Kepti 20 min., 180 °C temperatūroje. Skanauti karštą su krekeriais prie vyno.

 

 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti