Traškus pyragas su sūriu „LE RUSTIQUE Camembert“ ir obuoliais |
← |
Ingredientai:
1 sūris „Le Rustique Camembert“,
8 traškios tešlos lakštai,
40 g sviesto,
4 a. š. sidro acto,
2 obuoliai,
Druska, pipirai.
Gaminimas:
Išlydytą sviestą paskleiskite teptuku ant tešlos lakštų. Kiekvienam pyragėliui reikės dviejų lakštų, padėkite juos ant lygaus paviršiaus. Ant vieno jų sudėliokite plonus obuolio griežinėlius ir 1/4 sūrio (be žievelės). Užpilkite arbatinį šaukštelį sidro acto. Pagardinkite prieskoniais ir uždenkite antru lakštu. Susukite sandariai į ritinio formą ir padėkite ant orkaitės skardos. Pakartokite tą patį su kitais 3 pyragais. Ant viršaus užtepkite sviesto ir įdėkite į įkaitintą orkaitę 10 minučių. Iškepti pyragai turi būti šiek tiek rustelėję ir traškūs. Nedelsiant patiekite su žaliosiomis salotomis, pagardintomis prancūzišku padažu ir sidro actu.
↑ | ← |