0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas

Paieška

 

0

Pomidorų siurprizas su „Chavroux“

 
Ingredientai:
 
12 apvalių pomidorų,
200 g šviežio „Chavroux“ sūrio,
500 g morkų,
1 agurkas,
2 a. š. dygliuotojo kapario,
8 juodosios alyvuogės,
Petražolės,
1 šaukštelis citrinų sulčių,
1 apelsino sulčių (išspausti),
1 arbatinis šaukštelis balzaminio acto.
 
Gaminimas:
 
Nupjaukite pomidorų viršutinę dalį ir, naudodami arbatinį šaukštelį, gerai išskobkite vidų. Nulupkite agurką, perpjaukite išilgai per pusę, su arbatiniu šaukšteliu išimkite sėklas ir supjaustykite kubeliais. Išimkite juodųjų alyvuogių kauliukus ir supjaustykite riekelėmis. Susmulkinkite petražoles. Sudėkite „Chavroux“ sūrį į didelį dubenį, įpilkite citrinų sultis ir šakute suminkštinkite sūrį. Sudėkite agurką kubeliais, supjaustytas alyvuoges, dygliuotąjį kaparį ir smulkintas petražoles. Gautu mišiniu užpildykite pomidorus. Nulupkite ir sutarkuokite morkas. Sudėkite į salotų dubenį. Išspauskite sultis iš apelsino. Sumaišykite druską, pipirus, apelsinų sultis, balzaminį actą ir alyvuogių aliejų atskirame indelyje. Užpilkite salotas pagamintu padažu. Patiekite 3 pomidorų siurprizus kiekvienam asmeniui kartu su tarkuotomis morkomis su apelsinu.
 
Rekomendacijos: laikykite pomidorų vidų (minkštimą, sultis ir sėklas) bolonijos padažui gaminti, ar net… pomidorų salotoms! Taupant laiką naudokite pakuotas tarkuotas morkas. Naudokite iškaulintas juodąsias alyvuoges, apelsinų sultis pakuotėje ir šaldytas smulkintas petražoles. 

 

 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti