NATUREK CAMEMBERT UŽKANDIS |
← |
Ingredientai:
„NaTurek Camembert“ sūris (natūralaus skonio),
Druska, pipirai,
Šviežias čiobrelis,
Alyvuogių aliejus,
Trintos spanguolės su medumi,
Šoninės juostelės,
Rudasis cukrus,
Gaminimas:
Nupjauname duonos viršūnę ir jos viduje išskobiame du apskritimus (sūrio dydžio; galite naudoti ir mažą duonelę, tuomet skobiame vieną apskritimą). Duonos šonus įpjauname vertikaliai kas 1-1,5 cm. Vidų patepame aliejumi, pagardiname trupučiu druskos ir pipirų.
Nupjauname sūrio viršų (tik plutelę) ir paguldome sūrį į duonos vidų, pabarstome čiobreliu bei gausiai uždedame trintų spanguolių su medumi.
Duonelę su sūriu vyniojame į foliją. Kepame 20 min., 175 laipsnių karštyje.
Šoninės juosteles dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą. Šiek tiek apskrudus vienai pusei apverčiame, pabarstome cukrumi ir dar kelias minutes pakepame. Išimame ant popierinio rankšluosčio, kad nutekėtų nereikalingi riebalai. Šoninei šiek tiek atvėsus ją sutrupiname ir barstome ant duonelės su sūriu. Viską dekoruojame čili pipirais, šviežiais mėtų lapeliais ir kitais žalumynais. Valgyti reikėtų iškarto, kol sūris dar tąsus.
↑ | ← |