0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas

Paieška

 

0

Keksai su mėlynojo pelėsio sūriu

 

Ingredientai:

100 g kumpelio,
250 g miltų,
1-1,5 a. š. kepimo miltelių,
Žiupsnelis druskos, cukraus,
1-2 a. š. džiovintų raudonėlių arba bazilikų,
150 g mėlynojo pelėsio sūrio  „Saint Agur“,
200 ml pieno,
1 kiaušinis,
6 a. š. alyvuogių aliejaus.
 
Gaminimas:
 
Kumpelį supjaustome nedideliais gabalėliais ir lengvai juos apkepame, kad taptų traškesni.
Miltus, kepimo miltelius, druską, cukrų, prieskonius sumaišome dubenyje.
Susmulkiname pelėsinį sūrį ir jį taip pat sudedame į sausus ingredientus. Kartu suberiame ir apkeptus kumpelio gabaliukus.
Išplakame kiaušinį, supilame pieną ir aliejų, viską dar kartą gerai suplakame.
Plakinį įpilame į birius produktus ir išmaišome, kad gautųsi vientisa masė. Tešla neturi būti kieta.
Keksiukų formeles patepkite sviestu ir pilnai įkrečiame tešlą. Tešlą galima dėti iškart į popierines formeles.
Šauname keksiukus į iki 180-200 laispnių įkaitintą orkaitę ir kepame apie 20 – 25 min.
 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti