Greiti pyragėliai su špinatais ir pelėsiniu sūriu |
← |
Ingredientai:
Pelėsinis sūris „Saint Agur“ (100 g),
Sluoksniuota tešla (500 g),
3 saujos špinatų,
2 kiaušiniai,
Pusė svogūno,
1 skiltelė česnako
Druska, juodieji pipirai (pagal skonį),
1 v. š. alyvuogių aliejaus,
Sezamo sėklos papuošimui.
Gaminimas:
Supjaustome špinatus, svogūną, česnaką, dedame pelėsinį sūrį, pilame aliejų, įmušame kiaušinį ir viską gerai išmaišome. Tešlą supjaustome kvadratėliais ir į kiekvieną dedame po šaukštą įdaro, tuomet užlenkiame kraštus išgaudami trikampio formą ir juos užspaudžiame. Pyragėlius aptepame plaktu kiaušiniu, pabarstome sezamo sėklomis ir šauname į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 20-čiai minučių.
↑ | ← |