Užkandis su camamber sūriu |
← |
Ingredientai:
3 lapeliai bemielės sluoksniuotos tešlos,
2 pomidorai,
Pusė svogūno,
Šviežias bazilikas,
„NaTurek Camembert“ su žolelėmis.
Gaminimas:
Iš tešlos išspaudžiame apskritimus ir formuojame laivelio formą. Pomidorą ir svogūną labai smulkiai supjaustome, tik iš pomidoro pirmiausia dar pašaliname sėklas, nes mums jos netinka. Supjaustome taip pat šviežią baziliką. Viską sumaišome ir dedame įdarą į tešlos laivelius. Kepimo formos viduje dedame „NaTurek Camembert“ sūrį, o aplink ji išdėliojame pyragėlius. Kepame 185 laipsniu temperatūroje 25 min. Iškepus sūrio viršų prapjauname, kad galėtume pyragėliu pakabinti sūrio. Skanaus!
↑ | ← |