Smidrų pyragėliai su Brie sūriu |
← |
Ingredientai:
2 lapeliai bemielės sluoksniuotas tešlos,
50 g „NaTurek Brie“ sūrio,
1 kiaušinis,
6 smidrai,
1 v. š. pieno,
2 a. š. garstyčių.
Gaminimas:
Tešlą vieno centimetro atstumu nuo krašto apipjauname rėmelio forma tik iki galo neįpjauname ir kepame 220 laipsnių temperatūroje 6 min. Po 6 min. tešlą išimame ir dar kartą ją apipjauname, vidurį ištriname šakute taip gaudami rėmelio formą. Smidrus nuplauname ir nulaužiame kotelių kietąją dalį. Kiaušinį išplakame su pienu, garstyčiomis ir trupučiu druskos. Į tešlos vidų dedame smidrus, ant jų išdėliojame pjaustytą gabaliukais „NaTurek Brie“ sūrį ir užpilame kiaušinio plakiniu. Viską kepame 200 laipsnių temperatūroje 9 min. arba kol gražiai apskrus.
↑ | ← |