0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas

Paieška

 

0

Smidrų pyragėliai su Brie sūriu

 
Ingredientai:
 
2 lapeliai bemielės sluoksniuotas tešlos,
50 g „NaTurek Brie“ sūrio,
1 kiaušinis,
6 smidrai,
1 v. š. pieno,
2 a. š. garstyčių.
 
Gaminimas:
 
Tešlą vieno centimetro atstumu nuo krašto apipjauname rėmelio forma tik iki galo neįpjauname ir kepame 220 laipsnių temperatūroje 6 min. Po 6 min. tešlą išimame ir dar kartą ją apipjauname, vidurį ištriname šakute taip gaudami rėmelio formą. Smidrus nuplauname ir nulaužiame kotelių kietąją dalį. Kiaušinį išplakame su pienu, garstyčiomis ir trupučiu druskos. Į tešlos vidų dedame smidrus, ant jų išdėliojame pjaustytą gabaliukais „NaTurek Brie“ sūrį ir užpilame kiaušinio plakiniu. Viską kepame 200 laipsnių temperatūroje 9 min. arba kol gražiai apskrus.
 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti