Pavasariškos salotos su KORTOS sūriu |
← |
Ingredientai:
90 g „Kortos“ salotų sūrio,
0,5 indelio konservuotų baltų “Globus” pupelių,
1 puodelis pjaustytų kinietiškų salotų,
0,5 puodelio pjaustytų šviežių špinatų,
1 puodelis žiedinių kopūstų,
0,5 puodelio smulkintų jaunų dilgėlių,
0,5 puodelio smulkintos raudonosios paprikos,
2 v. š. smulkintų svogūno laiškų,
1 v. š. smulkintos gelsvės,
Smulkintų krapų,
Žiupsnelis Himalajų druskos,
1 v. š. padažo salotoms su alyvuogių aliejum ir citrinomis.
Gaminimas:
Žiedinį kopūstą išskaidyti mažais gabalėliais, apvirti arba patroškinti, atvėsinti, dilgėles nuplikyti, supjaustyti, „Kortos“ sūrį supjaustyti pageidaujamais gabalėliais. Špinatus, papriką, svogūno laiškus, krapus susmulkinti. Viską sumaišyti su pupelėmis, užpilti padažu salotoms, išmaišyti. Sudėjus į salotinę papuošti špinatų lapeliais, paprikos, žiedinio kopūsto, „Kortos“ sūrio gabalėliais. Skanaus!
↑ | ← |