Sluoksniuotos sūrio „Chavroux“ ir pomidorų salotos |
← |
Ingredientai:
3 pomidorai,
1 šviežias „Chavroux“ sūris,
3 v. š. alyvuogių aliejaus,
1 v. š. citrinos sulčių,
2 v. š. kedro riešutų,
Petražolės ir laiškiniai česnakai,
Druska, pipirai.
Gaminimas:
Supjaustykite pomidorus į 4 dalis, išimkite sėklas ir supjaustykite kubeliais. Pagardinkite druska ir pipirais, ir sudėkite mišinį į 6 kokteilių stiklinių apačią. Dubenyje šviežią „Chavroux“ sūrį sumaišykite su 2 valgomaisiais šaukštais alyvuogių aliejaus ir citrinų sultimis, ir pagal skonį įdėkite pipirų. Dėkite po šaukštą (išdalinkite) gauto mišinio į stiklines ant pomidorų. Smulkiai supjaustykite žalumynus. 1 minutę sausai pakepkite kedro riešutus nelimpančioje keptuvėje, tada sudėkite žalumynus ir alyvuogių aliejaus likutį. Gautą mišinį padalinkite į kiekvieną stiklinę.
↑ | ← |