Karpačas su sūriu „Naturek Islos“ |
← |
Ingredientai:
1 pakelis sūrio „NaTurek Islos“,
2 vidutinio dydžio burokėliai,
4 šaukštai vyno acto,
4 šaukštai alyvuogių aliejaus,
50 g gražgarsčių,
5 šaukštai kapotų graikinių riešutų,
Šviežiai malti juodieji pipirai, druska.
Gaminimas:
Burokėlius nuplaukite, pasūdykite, suvyniokite į aliuminio foliją ir įdėkite į orkaitę, įkaitintą iki 200°C. Kepkite apie valandą, kol suminkštės. Kai burokėliai atvės, nulupkite juos ir supjaustykite ploniais griežinėliais. Apšlakstykite vyno actu ir padėkite į šalį. Riešutus pakepinkite ant sausos keptuvės. Sūrį „NaTurek Islos“ supjaustykite kubeliais. Gražgarstes nuplaukite, išdžiovinkite ir išdėliokite plokščiose lėkštėse. Ant gražgarsčių sudėkite burokėlių griežinėlius ir pjaustytą sūrį. Viską apšlakstykite aliejumi ir likusiu actu, pabarstykite riešutais ir šviežiai maltais juodaisiais pipirais.
↑ | ← |