Moliūgų salotos |
← |
Ingredientai:
Pelėsinis sūris „NaTurek Camembert“,
Moliūgas pjaustytas kubeliais,
Pusė raudono svogūno,
Špinatai,
Anakardžių riešutai,
Čiobrelio šakelė,
1 v. š. alyvuogių aliejaus.
Padažui:
1 v. š. skysto medaus,
1 a. š. grūdėtųjų garstyčių,
Alyvuogių aliejus (200 ml),
Druska (pagal skonį).
Gaminimas:
Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame kubeliais pjaustytą moliūgą, pasūdome ir kepame apie 5–8 minutes. Kai moliūgas suminkštėja, dedame jį į lėkštę ir sumaišome su raudonuoju svogūnu (pjaustytu pusžiedžiais). Šalia dedame nuplautus špinatų lapus nupjautais koteliais.
Pasiruošiame padažą sumaišydami jam visus skirtus ingredientus, juo apliejame salotas ir viską vainikuojame pelėsinio sūrio gabalėliais, čiobrelio šakele bei anakardžių riešutais.
↑ | ← |