Salotos su „NaTurek Islos” sūriu ir avietėmis |
← |
Ingridientai:
„NaTurek Islos”sūris (50 g),
1 pundelis salotų,
1 sauja rukolos,
2 saujelės aviečių,
2 v. š. alyvuogių aliejaus,
2 a. š. medaus,
Druska ir pipirai (pagal skonį).
1 pundelis salotų,
1 sauja rukolos,
2 saujelės aviečių,
2 v. š. alyvuogių aliejaus,
2 a. š. medaus,
Druska ir pipirai (pagal skonį).
Gaminimas:
Pirmiausia salotas ir avietes nuplauname. Salotas suplėšome nedideliais gabaliukais ir dedame į lėkštę. Ant viršaus sudėliojame avietes. „NaTurek Islos” sūrį supjaustome nedideliais gabaliukais ir pabarstome ant salotų. Po to pagardiname druska ir pipirais. Iš aliejaus, medaus bei citrinos sulčių paruošiame salotų padažą. Gautu padažu apšlakstome salotas. Patiekiame ir skanaujame!
↑ | ← |