ŠALTAS UŽKANDIS SU „NATUREK ISLOS“ SŪRIU |
← |
Ingredientai:
„NaTurek Islos“ sūris – 120 g,
Vyšniniai pomidorai – 60 g,
Sultenė – 100 g,
Rukola – 100 g,
Figos – 4 vnt.,
Šilauogės (pagal skonį),
Įvairių salotų lapai – 30 g,
Graikiniai riešutai – 50 g,
Ciabattaitališka duona – 1 vnt.,
Šlakelis mėgstamo aliejaus (pvz. krapų ar sezamų).
Padažui (galima naudoti ir kitą, savo mėgstamą):
Šaukštas alyvuogių aliejaus,
a. š. garstyčių,
a. š. citrinos sulčių.
Gaminimas:
Į dubenį dedame suplėšytas salotas, supjaustytus pomidorus per pusę, sūrį kubeliais, į keturias skilteles perpjautas figas, rukolą, sultenę, šilauoges, smulkintus graikinius riešutus bei apšlakstome patinkamu padažu salotoms (pvz. alyvuogių aliejaus, garstyčių ir citrinos sulčių). Patiekti su skrudinta ir mėgstamu aliejumi (pvz. krapų) apšlakstyta Ciabatta duonele.
↑ | ← |