"Grybukai" |
← |
Ingredientai:
1 „NaTurek Camembert“ su grybais,
1 puodelis smulkintų špinatų,
1 v. š. smulkintų krapų,
2 v. š. smulkintų geltonų ir oranžinių paprikų,
2 v. š. smulkinto poro,
5 ridikėliai,
1 v. š. smulkintų graikiškų riešutų,
1 v. š. salotų padažo su alyvuogių aliejum ir citrina,
3 marinuoti pievagrybiai (papuošimui),
žiupsnelis Himalajų druskos.
Gaminimas:
Sūrį ir 4 ridikėlius susmulkinti (1 ridikėlį palikti papuošimui), suberti smulkintas daržoves, riešutus, druską, užpilti padažą, išmaišyti. Sudėjus į salotinę papuošti sūrio gabalėliais, marinuotais pievagrybiais, krapų šakele.
↑ | ← |