Šiltos salotos |
← |
Ingredientai:
2 morkos,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
šaukštelis sviesto,
šaukštelis rudojo cukraus,
ryšulėlis laiškinių česnakų,
didelis greipfrutas,
druskos, pipirų, kardamono,
„Saint Agur“ 50 g.
Gaminimas:
Į keptuvę supilkite alyvuogių aliejų, sudėkite sviestą, suberkite rudąjį cukrų, plonais griežinėliais supjaustytas morkas ir gerai apkepkite. Morkoms šiek tiek suminkštėjus, sudėkite pjaustytas greipfruto skilteles, paskaninkite druska, pipirais, kardamonu. Kai iš greipfrutų išbėgs sultys, suberkite pjaustytus česnakų laiškus, porą minučių pakepkite. Viską dėkite į lėkštę, užberkite tarkuoto sūrio, papuoškite melisomis, gražgarstėmis. Prie salotų patiekite orkaitėje apkepto prancūziškojo batono su sūrio įdaru. Šios salotos skanios ir šaltos.
↑ | ← |