Košė su pievagrybiais ir ožkų pieno sūriu |
← |
Ingredientai:
Ožkų pieno sūris „Chavroux“,
Avižų kruopos (ar kitos mėgstamos),
Vanduo,
Pievagrybiai,
Svogūnas,
Druska, pipirai, čiobreliai (pagal skonį),
Aliejus (kepimui).
Gaminimas:
Puode užverdame vandenį (arba pieną), pasūdome druska ir suberiame kruopas (vadovaukitės ant pakuotės esančia virimo instrukcija).
Keptuvėje įkaitiname šaukštą aliejus ir apkepame smulkintą svogūną. Kai svogūnai tampa auksinės spalvos, sudedame riekelėmis pjaustytus pievagrybius, pagardiname druska, pipirais ir čiobreliais, dar pakepame kelias minutes (žiūrėkite, kad neištižtų ir nepavandenytų).
Į išvirusią košę dedame šaukštą sūrio, kepintus svogūnus su pievagrybiais, viską išmaišome ir skanaujame (košę galite pagardinti dar ir sviestu).
↑ | ← |