KESADILIJA SU KUMPIU, PELĖSINIU SŪRIU IR ANANASAIS |
← |
Ingredientai:
100 g „NaTurek Brie“ pelėsinio sūrio,
100 g tarkuoto fermentinio sūrio,
150 g kalakutienos kumpio,
8 tortilijos,
Konservuoti ananasai,
Bazilikų lapeliai,
Petražolės;
Balzamiko actas,
Aliejus kepimui.
Gaminimas:
Kumpį ir ananasus supjaustome mažais kubeliais, dedame į dubenį kartu su tarkuotu fermentiniu sūriu, smulkintais bazilikų lapeliais ir viską išmaišome. Pelėsinį sūrį supjaustome plonomis riekelėmis, jas klojame ant tortilijos blyno, ant viršaus dedame kumpį, ananasus ir fermentinį sūrį su bazilikais. Tortiliją lenkiame pusiau (kad gautumėme mėnulio formą) ir dedame į keptuvėje įkaitintą aliejų. Kepame iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus. Iškepusias kesadilijas supjaustome trikampiais, papuošiame smulkintomis petražolėmis, ananasų gabaliukais ir apšlakstome balzamiko actu.
↑ | ← |