0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas

Paieška

 

 

0

Vegetariškas kišas su „NaTurek Islos“ ir cukinijomis

 

Ingredientai:

Tešlai:
250 g miltų,
125 g sviesto (supjaustyto gabaliukais),
1 kiaušinio trynys,
3 v. š. pieno,
Žiupsnelis druskos.
 
Įdarui:
300 g cukinijų,
100 g špinatų,
1 svogūnas,
1 morka,
20 g sviesto,
Druska ir pipirai pagal skonį,
Bazilikų lapeliai papuošimui,
Vyšniniai pomidorai papuošimui.
 
 
Užpilui:
3 kiaušiniai,
150 g „NaTurek Islos“ sūrio,
100 ml pieno,
50 ml grietinėlės,
Druska ir pipirai pagal skonį.
 
Gaminimas:
 
Dideliame dubenyje sumaišome sviestą su miltais ir druska, kol gausis trupiniai. Įdedame kiaušinio trynį, įpilame pieno ir viską sutriname iki vientisos masės. Suvyniojame tešlą į maistinę plėvelę ir paliekame šaldytuve atvėsti, kol gaminsime įdarą su užpilu.
Nedidelėje keptuvėje įkaitiname sviestą ir sudedame svogūną, morką, špinatus, cukiniją ir kepame, kol jie suminkštėja – apie 10 min. Paliekame įdarą atvėsti.
Sviestu ištepame kišo kepimo formą, pabarstome truputį miltų. Tešlą iškočiojame ir ja tolygiai išklojame formos dugną bei kraštus. Subadome šakute ir padedame į šaldytuvą 30 minučių, kad kepdamas pagrindas išliktų tolygus.
Suplakame kiaušinius su grietinėle, pienu, druska, pipirais ir trupintu „NaTurek Islos“ sūriu, padedame į šalį.
Įkaitiname orkaitę iki 180°Cir dedame kišo pagrindą, kepame 10 min. Išimame iš orkaitės, ant apkepto pagrindo paskirstome įdarą. Užpilame kiaušinių, grietinėlės ir sūrio plakiniu bei kepame 35 – 40 min. Iškepusio kišo vidus turi būti minkštas, bet ne skystas.

Kišą papuošiame bazilikų lapeliais bei vyšninių pomidorų puselėmis.

 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti