0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas

Paieška

 

 

0

Sluoksniuotos tešlos pyragas su ožkų pieno sūriu ir špinatais

 

Ingredientai:

Chavroux“ ožkų pieno sūris,
2 lakštai šaldytos sluoksniuotos tešlos,
800 g špinatų,
2 skiltelės česnako,
2 kiaušiniai,
Svogūnas.
 
Gaminimas:
 
Špinatus nuplaukite, nusunkite vandenį ir susmulkinkite. Kuo smulkiau supjaustykite svogūną, jį pakepinkite, pabaigoje sumeskite smulkintą česnaką.
Į indą sumeskite sūrį, špinatus, svogūnus ir česnakus, gautą masę užpilkite kiaušinių plakiniu (truputį jo pasilikite viršui patepti), išmaišykite.
Tešlai atšilus, vieną lakštą klokite į skardą, suverskite gautą sūrio ir špinatų masę, tolygiai paskirstykite. Uždenkite pyragą kitu tešlos lakštu, viršų patepkite kiaušinių plakiniu.
Pyrago viršų prapjaukite ar padarykite keletą skylučių, kad kepant pyragas „kvėpuotų“.
Pyragą dėkite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 40-45 min., iki kol viršus  pasidaro gelsvai rudas.

Patiekite su mėgstamu padažu, daržovėmis.

 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti