0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas

Paieška

 

0

Benedikto kiaušiniai su pelėsiniu sūriu ir lašiša

 
Ingredientai:
 
NaTurek Camembert“ arba „Saint Agur“ pelėsinis sūris – kelios riekelės,
Kiaušiniai – 4 vnt.,
Bandelės su sezamo sėklomis – 2 vnt.,
Rūkyta lašiša – 4 riekelės,
Ryžių actas – 2 v. š.,
Špinatų lapai – 50 g,
Kelios petražolių šakelės.
 
Hollandaise padažui:
Sviestas – 10 v. š.,
Kiaušinio tryniai – 3 vnt.,
Žiupsnelis druskos ir pipirų,
Citrinos sultys – 1 a. š.,
Šlakelis Tabasko padažo.
 
Gaminimas:
 
Užvirkite puode vandenį ir supilkite actą. Šiek tiek primažinkite ugnį, kiaušinius vieną po kito atsargiai įmuškite į puodelį ir iš puodelio įleiskite juos į vandenį (nesuleiskite visų kiaušinių į vandenį iš karto, palaukite kol kiekvienas iš jų pabaltuos). Kai visi kiaušiniai jau bus puode, išjunkite ugnį ir uždengę palikite 4-ioms minutėms. Pasiruoškite padažą: keptuvėje ištirpinkite sviestą ir palikite pusei minutės šiek tiek atvėsti. Likusius padažo ingredientus išplakite maišytuvu, po truputį pilkite ištirpintą sviestą ir lėtai maišykite (padažą laikykite šiltai – arti viryklės ar ant puodo su garuojančiu karštu vandeniu – tačiau nebešildykite ir nebekaitinkite). Bandeles perpjaukite pusiau ir paskrudinkite orkaitėje. Į lėkštę dėkite bandelių puseles, ant jų klokite lašišos ir sūrio riekeles, dėkite po kiaušinį, ant viršaus užpilkite Hollandaise padažo ir papuoškite smulkintomis petražolėmis bei špinatų lapais.
 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti