Spaghetti su vištiena sūrio padaže |
← |
Ingredientai:
Vištienos filė,
Spageti makaronai,
„Saint Agur“ sūris,
Grietinėlė (12%, 250 ml),
Svogūnas,
Petražolės,
Šaukštelis miltų,
Šaukštas aliejaus,
Druska, pipirai.
Gaminimas:
Susmulkiname svogūną ir apkepame aliejuje. Supjaustome vištienos filė kubeliais, pagardiname druska bei pipirais ir dedame į keptuvę su svogūnais. Vištienai baigiant kepti supilame grietinėlę, beriame miltus, kad padažas sutirštėtų. Ant lengvos ugnies patroškiname dar apie 7 min. Vištienai baigiant troškintis, įdedame kelis gabalėlius pelėsinio sūrio ir nuolat maišant laukiame kol ištirps. Išverdame makaronus, sumaišome su vištiena bei padažu, dedame į lėkštę ir papuošiame smulkintomis petražolėmis.
↑ | ← |