0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas

Paieška

 

 

0

Mėsainis su baklažanais

 

Ingredientai:

50 g „Saint Agur“ sūrio,
1 bandelė,
150 g vištienos šlaunelių mėsos,
1 v. š. Pesto padažo,
Keli baklažano griežinėliai,
Gūžinės salotos „Iceberg“,
Kitos daržovės pagal skonį,
1 skiltelė trinto česnako,
Petražolės pagal skonį,      
Žiupsnelis druskos,        
Žiupsnelis pipirų,
Šlakelis alyvuogių aliejaus.
 
Gaminimas:
 

Vištienos šlaunelių mėsą sukapokite mažais kubeliais, sudėkite trintą česnaką, smulkiai pjaustytas petražoles, įpilkite šlakelį alyvuogių aliejaus, suberkite druską ir pipirus. Viską gerai išmaišykite ir suformuokite turimos bandelės dydžio kotletuką. Suformuotą kotletuką palaikykite šaldytuve 30 min. Pamarinuotą vištieną patepkite aliejumi ir kepkite įkaitintoje keptuvėje arba grilyje po 6-7 min. iš abiejų pusių, kol vištiena pilnai iškeps. Mėsai baigiant kepti, ant jos sudėkite gabaliukais trupintą pelėsinį sūrį ir palaukite kol jis ištirps. Bandelę perpjaukite pusiau ir lengvai paskrudinkite orkaitėje arba grilyje. Paskrudintą bandelę patepkite pesto padažu, uždėkite salotų lapus, iškeptą vištieną, griežinėliais pjaustytą baklažaną, kitas daržoves ir uždenkite antra bandelės pusele.

 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti