Apkepėlė su makaronais ir sūriu „Turek Brie“ |
← |
Ingredientai:
500 g makaronų (plačių juostelių),
3 kiaušiniai,
3 sūriai „Turek Brie“,
300 g pievagrybių,
1 svogūnas,
300 g šviežių kopūstų,
1/2 stiklinės pieno,
Aliejus, druska, pipirai, kmynai.
Gaminimas:
Makaronus išvirti sūdytame vandenyje, nukošti ir perlieti šaltu vandeniu. Su aliejumi pakepinti svogūnus ir supjaustytus pievagrybius. Atskirai pakepinti smulkintus kopūstus su kmynais. Tada viską išmaišyti, pridėti kubeliais supjaustyto „Turek Brie“, druskos ir pipirų. Į ugniai atsparų indą įpilti aliejaus, sudėti visas sumaišytas sudedamąsias dalis ir kepti orkaitėje. Praėjus 15 minučių, užpilti kiaušiniais, sumaišytais su pienu, ir kepti toliau.
↑ | ← |