0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas

Paieška

 

 

0

Pyragas su sūriu, kumpiu ir alyvuogėmis

 

Ingredientai:

150 g kumpio,
150 g „NaTurek Blue“ arba „Saint Agur“ sūrio,
250 g miltų,
4 kiaušiniai,
15 g kepimo miltelių,
100 g aliejaus,
100 g balto vyno,
150 g alyvuogių (žalių ir juodų),
Pasiflorų tyrė,
Smulkintų lazdyno riešutų,
Žalumynai papuošimui.

Gaminimas:
 
Dubenyje išplakame aliejų, kiaušinius ir vyną, suberiame miltus, kepimo miltelius ir viską gerai išmaišome (turi gautis tiršta tešla). Į tešlą dedame kubeliais supjaustytą sūrį, griežinėliais pjaustytas alyvuoges, smulkiai supjaustytą kumpį ir vėl viską gerai išmaišome.
Gautą masę pilame į kepimo formą, ištrintą aliejumi ir kepame 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 min. Pyragą atvėsiname orkaitėje, paskui daliname jį norimo dydžio porcijomis. Gabalėlį dedame į lėkštę, pagardiname smulkintais lazdynų riešutais, apliejame pasiflorų tyre ir papuošiame žalumynais.
 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti