Pyragas su sūriu, kumpiu ir alyvuogėmis |
← |
Ingredientai:
150 g kumpio,
150 g „NaTurek Blue“ arba „Saint Agur“ sūrio,
150 g „NaTurek Blue“ arba „Saint Agur“ sūrio,
250 g miltų,
4 kiaušiniai,
15 g kepimo miltelių,
100 g aliejaus,
100 g balto vyno,
150 g alyvuogių (žalių ir juodų),
4 kiaušiniai,
15 g kepimo miltelių,
100 g aliejaus,
100 g balto vyno,
150 g alyvuogių (žalių ir juodų),
Pasiflorų tyrė,
Smulkintų lazdyno riešutų,
Žalumynai papuošimui.
Gaminimas:
Dubenyje išplakame aliejų, kiaušinius ir vyną, suberiame miltus, kepimo miltelius ir viską gerai išmaišome (turi gautis tiršta tešla). Į tešlą dedame kubeliais supjaustytą sūrį, griežinėliais pjaustytas alyvuoges, smulkiai supjaustytą kumpį ir vėl viską gerai išmaišome.
Gautą masę pilame į kepimo formą, ištrintą aliejumi ir kepame 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 min. Pyragą atvėsiname orkaitėje, paskui daliname jį norimo dydžio porcijomis. Gabalėlį dedame į lėkštę, pagardiname smulkintais lazdynų riešutais, apliejame pasiflorų tyre ir papuošiame žalumynais.
↑ | ← |