0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas

Paieška

 

 

0

Napaleonas su „Tartare Classic“

 

Ingredientai:

Pakelis sluoksniuotos bemielės tešlos,
Sūdyta lašišos filė be odos,
Tartare Classic“ su lašišomis,
Tartare Classic“ su žalumynais,
Biskvito su špinatais trupiniai,
Keli gabalėliai „Tartare Aperifrais“ sūrio (bet kurio skonio, papuošimui),
Braškės ir žalumynai papuošimui.
 
Gaminimas:
 
Biskvito su špinatais trupinius pasiruošiame iš anksto vadovaujantis biskvito kepimo instrukcija. Tik į tešlą papildomai pridedame smulkintuvu sutrintų špinatų. Iškepusį biskvitą atvėsiname, leidžiame jam šiek tiek išdžiūti ir smulkintuvu sutriname į trupinius.
Tešlos lakštus padaliname į kelias dalis (pagal norimą pyrago dydį), šiek tiek pakočiojame ir dedame vieną šalia kito į kepimo popieriumi išklotą skardą. Sluoksniuotą tešlą kepame 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje iki kol ji tampa šviesiai auksinės spalvos.
Ant iškepusio tešlos lakšto tepame „Tartare Classic“ sūrį su lašišomis ir išdėliojame lašišos gabalėlius. Ant viršaus dedame kitą lakštą ir taip sluoksniuojame kelis kartus. Baigus visus sluoksnius, pyragą šiek tiek spustelime delnu, kad sluoksniai geriau suliptų ir pyragas nebūtų per daug „pūstas“.
Pyrago viršų aptepame „Tartare Classic“ sūriu su žalumynais (galite tepti ir šonus), pabarstome biskvito su špinatais trupiniais, papuošiame žalumynais, perpjautomis braškėmis bei „Tartare Aperifrais“ sūrio gabalėliais.
 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti