0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas

Paieška

 

 

0

Trinta moliūgų sriuba su pelėsiniu sūriu

 
Ingredientai:
 
Sūris „Saint Agur“,
Moliūgas (800 g),
Bulvė,
Morka (vidutinio dydžio),
Svogūnas,
Česnakas (2 skiltelės),
Vištienos sultinys (1 L),
Keli gabalėliai sviesto,
Druska, pipirai (pagal skonį),
Moliūgų sėklos (pagal skonį),
Čiobrelio šakelė (papuošimui).
 
Gaminimas:
 
Nulupame ir nedideliais kubeliais supjaustome moliūgą. Įkaitiname orkaitę iki 200˚C temperatūros ir kepimo popieriumi išklotoje skardoje moliūgo gabaliukus pakepame apie 20 minučių.
Kol kepa moliūgas, dideliame puode ištirpdome 2 gabaliukus sviesto ir suberiame kubeliais supjaustytą žalią bulvę, svogūną, morką – pakepame, kol daržovės suminkštėja ir pagardiname trintu česnaku. Į puodą supilame 2 l vištienos sultinio, suberiame iškepusius moliūgus ir pabarstę druska bei pipirais, verdame ant mažos ugnies dar apie 20 minučių. Išvirusią sriubą sutriname trintuvu, pilame į lėkštę ir prieš patiekdami apibarstome pelėsiniu sūriu, moliūgų sėklomis bei papuošiame čiobrelio šakele. Prie šios sriubos puikiai tiks skrudinta Ciabatta duona.
 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti