Napoleonas su lašiša ir Tartare sūriu |
← |
Ingredientai:
Pakelis jau paruoštų „Napoleono“ lakštų,
„Tartare Classic“ (300 g = 2 indeliai),
Majonezas (200 g),
Pipirai,
Pusė citrinos,
Lašiša (sūdyta ar silpnai rūkyta, 300 g)
Kelios šakelės šviežių krapų,
Baltyminiai ikrai,
Gražgarstės ir kiti prieskoninių lapai (papuošimui).
Gaminimas:
Taupant šeimininkių laiką ir jėgas, torto lakštus perkame jau paruoštus (duonos skyriuje), todėl iškart galime ruošti kremą. „Tartare Classic“ sūrį sumaišome su majonezu, įberiame pipirų, supilame pusės citrinos sultis, įtarkuojame citrinos žievelės. Lašišą susmulkiname mažesniais gabaliukais. Kelis griežinėlius paliekame papuošimui. Kiekvieną torto blyną pertepame kremu ir pabarstome smulkinta lašiša bei smulkintais šviežiais krapais. Taip susluoksniuojame visus torto lakštus. Torto viršų ir šonus aptepame kremu. Šonus aplipdome baltyminiais ikrais, viršų puošiame lašišos „rožytėmis“, krapais, gražgarsčių, petražolių, salierų lapeliais. Skanaus!
↑ | ← |