Bulvytės |
← |
Ingredientai:
Mažos virtos bulvytės su lupenomis,
Sviestas, aliejus,
Mėlynas svogūnas,
„Saint Agur“ sūris,
Aštrūs prieskoniai,
Smulkintos petražolės.
Gaminimas:
Sviestas, aliejus,
Mėlynas svogūnas,
„Saint Agur“ sūris,
Aštrūs prieskoniai,
Smulkintos petražolės.
Gaminimas:
Bulves perpjauname pusiau. Keptuvėje su trupučiu aliejaus ištirpiname sviestą (jo nepagailėti). Sudedame bulvytes, pagardiname jas mėgstamais prieskoniais ir kelias minutes pakepiname. Tada sudedame smulkiai pjaustytą mėlyną svogūną. Svogūnui vos suminkštėjus, beriame petražoles ir trupintą sūrį. Keptuvę uždengiame dangčiu arba perkeliame į orkaitę ir dar kelias minutes pakepiname, kol sūris pradeda lydytis.
↑ | ← |