CHAVROUX SŪRIO UŽTEPĖLĖ |
← |
JUMS REIKĖS
150 g Chavroux ožkos sūrio
100 g grietinėlės sūrio
50 g tarkuoto parmezano sūrio
Šviežiai malti juodieji pipirai
2 šaukštai alyvuogių aliejaus + apibarstymui
Susmulkinti švieži laiškiniai česnakai
PASIRUOŠIMAS
Ožkos sūrį, kreminį sūrį ir tarkuotą parmezano sūrį sudėkite į virtuvinį kombainą su juodaisiais pipirais ir alyvuogių aliejumi arba mišinį apdorokite rankiniu trintuvu. Apdorokite, kol mišinys taps vientisas ir kreminis. Tada sudėkite į kepimo indą, šaukštu išlyginkite paviršių ir pašlakstykite šiek tiek alyvuogių aliejaus. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių ir kepkite 15-18 minučių.
Patiekite su traškia duona, daržovėmis ar vaisiais. Galite patiekti su medumi arba rūgščia uogiene.
↑ | ← |