Turek Camembert sumuštiniai su grybukais |
← |
MUMS REIKĖS:
Ciabattos arba kitos mėgstamos šviesios duonos
Turek camembert sūrio
Rikotos
Pievagrybių
Vynuoginių pomidorų
Druskos
Pipirų
Sviesto
Česnakinės druskos arba česnako
Petražolių
⠀
PARUOŠIMAS
⠀
Keptuvėje tirpiname sviestą. Beriame ant jo česnakinės druskos ar česnako ir išmaišome. Šioje masėje paskrudiname duoną.
Duoną tepame rikotos sūriu. Ant viršaus dėliojame stambiais gabaliukais pjaustytą patį mūsų mylimiausią Turek Camembert sūrį.
Pievagrybius keletą minučių kepiname keptuvėje su sviestu ir aliejumi. Beriame druskos ir kvapiųjų pipirų. Po akimirkos dedame per pusę pjaustytus pomidoriukus ir paskrudiname juos 2 minutes.
Ant sūrio dėliojame pievagrybius ir pomidorus. Beriame petražolių ir dar šiek tiek pipirų.
⠀
↑ | ← |