0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas

Paieška

 

0

Turek Camembert sumuštiniai su grybukais

 

MUMS REIKĖS:

 

Ciabattos arba kitos mėgstamos šviesios duonos

Turek camembert sūrio

Rikotos

Pievagrybių

Vynuoginių pomidorų

Druskos

Pipirų

Sviesto

Česnakinės druskos arba česnako

Petražolių

PARUOŠIMAS

Keptuvėje tirpiname sviestą. Beriame ant jo česnakinės druskos ar česnako ir išmaišome. Šioje masėje paskrudiname duoną.

Duoną tepame rikotos sūriu. Ant viršaus dėliojame stambiais gabaliukais pjaustytą patį mūsų mylimiausią Turek Camembert sūrį.

Pievagrybius keletą minučių kepiname keptuvėje su sviestu ir aliejumi. Beriame druskos ir kvapiųjų pipirų. Po akimirkos dedame per pusę pjaustytus pomidoriukus ir paskrudiname juos 2 minutes.

Ant sūrio dėliojame pievagrybius ir pomidorus. Beriame petražolių ir dar šiek tiek pipirų.

 

 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti