duona su įkeptu turek grill camembert sūriu |
← |
Mums reikės:
⠀
• 1 įpakavimo TUREK Grill barbeque (įpakavime 2 vnt camembert grilinimui skirto sūrio)
• 700g miltų
• 1 šaukštelio su kaupu druskos
• 10g sausų mielių
• 600ml vandens
• alyvuogių aliejaus
• pipirų
• džiovinto čiobrelio
• džiovinto česnako
• 3 čili pipirų
⠀
• 1 įpakavimo TUREK Grill barbeque (įpakavime 2 vnt camembert grilinimui skirto sūrio)
• 700g miltų
• 1 šaukštelio su kaupu druskos
• 10g sausų mielių
• 600ml vandens
• alyvuogių aliejaus
• pipirų
• džiovinto čiobrelio
• džiovinto česnako
• 3 čili pipirų
⠀
Paruošimas:
Miltus sijojame. Maišome su mielėmis ir druska. Užpilame šiltu vandeniu ir gerai išmaišome. Paliekame uždengus 2 valandoms. Išsitepam rankas aliejumi ir išmaišome tešlą. Maišyti reikėtų nestipriai papurenant. Uždengiame ir paliekame dar bent 1 val. Kad procesas būtų paprastesnis, galima palikti tešlą per naktį. Aliejumi gausiai ištepame kepimo formą. Sudedame tešlą ir paliekame dar pusvalandukui uždengus. Sūrius įtriname pakuotėje esančiais prieskoniais ir dedame juos į tešlą. Aliejumi išteptais pirštais papurename duoną, beriame likusius prieskonius ir sudedame čili pipirus.
Apšlakstome aliejumi ir kepame kepsininėje 240 laipsnių 45 minutes.
↑ | ← |