0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas

Paieška

 

 

0

duona su įkeptu turek grill camembert sūriu

 

 Mums reikės:


• 1 įpakavimo TUREK Grill barbeque (įpakavime 2 vnt camembert grilinimui skirto sūrio)
• 700g miltų
• 1 šaukštelio su kaupu druskos
• 10g sausų mielių
• 600ml vandens
• alyvuogių aliejaus
• pipirų
• džiovinto čiobrelio
• džiovinto česnako
• 3 čili pipirų
Paruošimas:
Miltus sijojame. Maišome su mielėmis ir druska. Užpilame šiltu vandeniu ir gerai išmaišome. Paliekame uždengus 2 valandoms. Išsitepam rankas aliejumi ir išmaišome tešlą. Maišyti reikėtų nestipriai papurenant. Uždengiame ir paliekame dar bent 1 val. Kad procesas būtų paprastesnis, galima palikti tešlą per naktį. Aliejumi gausiai ištepame kepimo formą. Sudedame tešlą ir paliekame dar pusvalandukui uždengus. Sūrius įtriname pakuotėje esančiais prieskoniais ir dedame juos į tešlą. Aliejumi išteptais pirštais papurename duoną, beriame likusius prieskonius ir sudedame čili pipirus.
Apšlakstome aliejumi ir kepame kepsininėje 240 laipsnių 45 minutes.
 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti