SUMUŠTINIS KITAIP |
← |
Ingredientai:
Čiabata duona su alyvuogėmis,
Figų džemas,
Pesto padažas,
Sūris “Turek” Camembert,
Saliamis,
Prosciutto kumpis,
Ridikėlių daigai (keičiam salotų lapais, rukola, špinatais).
Figų džemas,
Pesto padažas,
Sūris “Turek” Camembert,
Saliamis,
Prosciutto kumpis,
Ridikėlių daigai (keičiam salotų lapais, rukola, špinatais).
Paruošimas:
Čiabata duonelę perpjauname pusiau. Vieną pusę gausiai patepame figų džemu.
Ant viršaus dedame kamembero griežinėlius, saliamį, prosciutto kumpį. Ant jo- gausiai dedame ridikėlių daigų, arba juos keičiame kitais žalumynais. Apšlakstome pesto padažu ir suvožiame sumuštinius.
Sumuštinius apvyniojame sumuštinių popieriumi, kad būtų patogiau laikyti, ir tvirtai surišame. Atrodys gražiai ir padės sumuštiniui neatsiskirti.
Čiabata duonelę perpjauname pusiau. Vieną pusę gausiai patepame figų džemu.
Ant viršaus dedame kamembero griežinėlius, saliamį, prosciutto kumpį. Ant jo- gausiai dedame ridikėlių daigų, arba juos keičiame kitais žalumynais. Apšlakstome pesto padažu ir suvožiame sumuštinius.
Sumuštinius apvyniojame sumuštinių popieriumi, kad būtų patogiau laikyti, ir tvirtai surišame. Atrodys gražiai ir padės sumuštiniui neatsiskirti.
↑ | ← |