SOTUS SUMUŠTINIS SU TUREK CAMEMBERT |
← |
Ingredientai:⠀
1 šviesi čiabata,
1 Turek camembert sūris,
1 svogūnas,
1 česnako skiltelė,
2 šaukšteliai sviesto,
druskos,
džiovintų žolelių ,
1/2 kriaušės,
1 šaukštas alyvuogių aliejaus,
sauja gražgarsčių,
keli gabalėliai vytinto prosciutto kumpio,
2 šaukštai mėgstamo džemo (tinka slyvų, bruknių, kriaušių),
2 šaukštai kepintų saulėgrąžų.
⠀
Paruošimas:
⠀
Pasiruošiam svogūnus. Ištirpiname sviestą ir lėtai kepame ant mažos ugnies su šiek tiek druskos. Kepame kol gražiai paruduos. Čiabatą pjauname išilgai pusiau. Šaukštelį sviesto maišome su aliejumi, česnaku, žiupsniu druskos ir žolelėmis. Ištepame duoną iš abiejų pusių ir paskrudiname.
1 Turek camembert sūris,
1 svogūnas,
1 česnako skiltelė,
2 šaukšteliai sviesto,
druskos,
džiovintų žolelių ,
1/2 kriaušės,
1 šaukštas alyvuogių aliejaus,
sauja gražgarsčių,
keli gabalėliai vytinto prosciutto kumpio,
2 šaukštai mėgstamo džemo (tinka slyvų, bruknių, kriaušių),
2 šaukštai kepintų saulėgrąžų.
⠀
Paruošimas:
⠀
Pasiruošiam svogūnus. Ištirpiname sviestą ir lėtai kepame ant mažos ugnies su šiek tiek druskos. Kepame kol gražiai paruduos. Čiabatą pjauname išilgai pusiau. Šaukštelį sviesto maišome su aliejumi, česnaku, žiupsniu druskos ir žolelėmis. Ištepame duoną iš abiejų pusių ir paskrudiname.
↑ | ← |