0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas

Paieška

 

0

Varškės blyneliai su lašiša ir "Tartare Classic" sūriu

 
 

Ingridientai:


2 kiaušinių;
Žiupsnio druskos;
360 g. pusriebės varškės;
50 ml pieno;
70 g kvietinių miltų;
1/2 a.š. kepimo miltelių.

Patiekiam su:

Varškės sūris "Tartare Classic" su žalumynais;
Parūkyta lašiša;
Smulkinti žalumyai.
 
Paruošimas:
Išplakame kiaušinius, įmaišome žiupsnelį druskos. Sudedame varškę ir viską gerai išmaišome.
Tešlą paskystiname pienu, tada beriame miltus, kepimo miltelius, išmaišome ir paliekame pastovėti 10 minučių.
Formuojame blynelius įkaitintoje keptuvėje, kepame iš abiejų pusių po keletą minučių, kol blyneliais paruduos ir sutvirtės.
Patiekiame su "Tartare Classic" varškės sūriu, smulkinta lašiša ir žalumynais.
 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti