Varškės blyneliai su lašiša ir "Tartare Classic" sūriu |
← |
Ingridientai:
2 kiaušinių;
Žiupsnio druskos;
360 g. pusriebės varškės;
50 ml pieno;
70 g kvietinių miltų;
1/2 a.š. kepimo miltelių.
Patiekiam su:
Varškės sūris "Tartare Classic" su žalumynais;
Parūkyta lašiša;
Smulkinti žalumyai.
Paruošimas:
Išplakame kiaušinius, įmaišome žiupsnelį druskos. Sudedame varškę ir viską gerai išmaišome.
Tešlą paskystiname pienu, tada beriame miltus, kepimo miltelius, išmaišome ir paliekame pastovėti 10 minučių.
Formuojame blynelius įkaitintoje keptuvėje, kepame iš abiejų pusių po keletą minučių, kol blyneliais paruduos ir sutvirtės.
Patiekiame su "Tartare Classic" varškės sūriu, smulkinta lašiša ir žalumynais.
Išplakame kiaušinius, įmaišome žiupsnelį druskos. Sudedame varškę ir viską gerai išmaišome.
Tešlą paskystiname pienu, tada beriame miltus, kepimo miltelius, išmaišome ir paliekame pastovėti 10 minučių.
Formuojame blynelius įkaitintoje keptuvėje, kepame iš abiejų pusių po keletą minučių, kol blyneliais paruduos ir sutvirtės.
Patiekiame su "Tartare Classic" varškės sūriu, smulkinta lašiša ir žalumynais.
↑ | ← |