Salotos su NaTurek Camembert ir kriaušėmis |
← |
Ingridientai:
3 saujų mėgiamų salotų;
1 kriaušės;
1/2 granato sėklų
1/3 puodelio smulkintų graikinių riešutų;
1 pakuotė „NaTurek Camembert“ sūrio;
1 v.š. skysto medaus;
2 v.š. smulkintų graikinių riešutų.
Padažui:
4 v.š. alyvuogių aliejaus;
1 v.š. balzaminio acto;
1/2 a.š. dižono garstyčių;
1 a.š. skysto medaus;
Druskos ir pipirų.
Paruošimas:
„NaTurek Camembert“ paviršių keletą kartų lengvai įpjauname. Apšlakstome medumi, beriame ant viršaus smulkintų riešutų ir kepame 180 C orkaitėje 15 minučių.
Kol sūris kepa, pasiruošiame salotas.
Kriaušes supjaustome griežinėliais ir sumaišome su smulkintais salotų lapais. Beriame granatų sėklas, smulkintus graikinius riešutus.
Sumaišome visus padažo ingredientus, supilame į salotas ir išmaišome.
Į lėkštes dedame paruoštų salotų ir iš orkaitės išimtą keptą „NaTurek Camembert“ sūrį, dar karštą.
↑ | ← |