Užkandis su saulėje džiovintų pomidorų pesto ir L´Aperatif Tartare sūriu |
← |
Ingridientai
100 g mielinės sluoksniuotos tešlos su sviestu
2-3 šaukštai saulėje džiovintų pomidorų pesto
8 L´Aperatif Tartare sūrio gabalėliai
Švieži čiobreliai
Šviežiai malti juodieji pipirai
Paruošimas
Iš mielinės sluoksniuotos tešlos išpjaukite maždaug 2,5×2,5 cm kvadratus. Ant kiekvieno kvadratėlio užtepkite saulėje džiovintų pomidorų pesto. Pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę kelioms minutėms, kol kvadratėliai taps auksinės spalvos. Išimkite iš orkaitės, atvėsinkite ir ant kiekvieno kvadratėlio uždėkite L´Aperitif Tartare sūrio gabalėlį. Užbaikite šviežiais čiobreliais ir šviežiai maltais juodaisiais pipirais.
↑ | ← |