Ožkos pieno sūrio suktinukai su saulėje džiovintais pomidorais ir alyvuogėmis |
← |
Ingridientai:
400 g mielinės sluoksniuotos tešlos
150 g "Chavroux" ožkos pieno sūrio
200 g saulėje džiovintų pomidorų
100 g alyvuogių
50 g tarkuoto parmezano sūrio
1 plaktas kiaušinis
Švieži čiobreliai arba raudonėliai
Paruošimas:
Ant miltais pabarstyto paviršiaus iškočiokite tešlą šiek tiek ploniau. Ant tešlos užtepkite kambario temperatūros ožkos sūrį. Ant viršaus paskleiskite pjaustytus saulėje džiovintus pomidorus ir alyvuoges. Ant viršaus užbarstykite smulkintų čiobrelių arba raudonėlio ir tarkuoto parmezano sūrio. Tešlą iškočiokite ir supjaustykite maždaug 1-1,5 cm storio gabalėlius. Dėkite ant kepimo skardos ir aptepkite kiaušiniu. Pašaukite į įkaitintą iki 200 laipsnių orkaitę ir kepkite 10-12 minučių arba kol suktinukai taps auksiniai ir iškeps. Patiekdami užberkite šviežių čiobrelių arba raudonėlių.
↑ | ← |