"Chavroux" ožkų pieno sūrio rutuliukai |
← |
Ingredientai:
150g. Chavroux ožkų pieno sūrio;
1 a.š. cinamono;
1/2 a.š. skysto medaus;
1 a.š. smulkintų petražolių;
~10 vnt džiovintų abrikosų;
1/2 puodelio pekano riešutų;
3 v.š. džiovintų spanguolių,
Gaminimas:
Sūrį sumaišome su cinamonu bei medumi. Susmulkiname pusę riešutų ir įmaišome į sūrį. Dedame į šaldytuvą trumpam, kad sūris kiek sutvirtėtų.
Smulkiai supjaustome abrikosus, petražoles, spanguoles bei likusius riešutus ir suberiame į lėkštę.
Drėgnomis rankomis formuojame nedidelius rutuliukus, ir juos apvoliojame paruoštame riešutų ir vaisių mišinyje.
Dedame į šaldytuvą sutvirtėti.
↑ | ← |