0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas

Paieška

 

 

0

Kišas su porais, grybais ir NaTurek Camembert sūriu

 

  Ingredientai: 

Tešlai reikės:
100g. šalto sviesto;
200g. kvietinių miltų;
Žiupsnio druskos;
30ml šalto vandens.

Įdarui:
4 kiaušinių;
300 ml grietinės;
80 g tarkuoto čederio sūrio;
Juodųjų pipirų;
Druskos;
Persilado;
2 porų;
2 portabella grybų;
1 pakuotė "NaTurek Camembert" sūrio;
Petražolių papuošimui.
 
 
Gaminimas:

Į miltus beriame druską, įpjaustome šaltą sviestą ir rankomis minkome tešlą. Įpilame 30ml vandens ir minkome iki vientisos masės. Įvyniojame tešlą į maistinę plėvelę ir dedame į šaldytuvą 2 valandoms.

Išplakame kiaušinius, įmaišome grietinę, tarkuotą sūrį, beriame prieskonių pagal skonį. Keptuvėje apkepiname smulkintus porus kol suminkštės.

Tešlą iškočiojame iki ~2mm storio, patiesiame į aliejumi pateptą kepimo indą, pabadome šakute ir dedame į 180 C orkaitę pakepti 15 minučių, kad kišo pagrindas sutvirtėtų.

Į kišo pagrindą suberiame smulkintus porus, dėliojame juostelėmis supjaustytus portabella grybus bei "NaTurek Camembert" sūrį. Viską užpilame kiaušinio plakiniu ir dedame į orkaitę toliau kepti 45minutes.

Iškepusį kišą apiberiame smulkintomis petražolėmis.
 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti