Kišas su porais, grybais ir NaTurek Camembert sūriu |
← |
Ingredientai:
Tešlai reikės:
100g. šalto sviesto;
200g. kvietinių miltų;
Žiupsnio druskos;
30ml šalto vandens.
Įdarui:
4 kiaušinių;
300 ml grietinės;
80 g tarkuoto čederio sūrio;
Juodųjų pipirų;
Druskos;
Persilado;
2 porų;
2 portabella grybų;
1 pakuotė "NaTurek Camembert" sūrio;
Petražolių papuošimui.
100g. šalto sviesto;
200g. kvietinių miltų;
Žiupsnio druskos;
30ml šalto vandens.
Įdarui:
4 kiaušinių;
300 ml grietinės;
80 g tarkuoto čederio sūrio;
Juodųjų pipirų;
Druskos;
Persilado;
2 porų;
2 portabella grybų;
1 pakuotė "NaTurek Camembert" sūrio;
Petražolių papuošimui.
Gaminimas:
Į miltus beriame druską, įpjaustome šaltą sviestą ir rankomis minkome tešlą. Įpilame 30ml vandens ir minkome iki vientisos masės. Įvyniojame tešlą į maistinę plėvelę ir dedame į šaldytuvą 2 valandoms.
Išplakame kiaušinius, įmaišome grietinę, tarkuotą sūrį, beriame prieskonių pagal skonį. Keptuvėje apkepiname smulkintus porus kol suminkštės.
Tešlą iškočiojame iki ~2mm storio, patiesiame į aliejumi pateptą kepimo indą, pabadome šakute ir dedame į 180 C orkaitę pakepti 15 minučių, kad kišo pagrindas sutvirtėtų.
Į kišo pagrindą suberiame smulkintus porus, dėliojame juostelėmis supjaustytus portabella grybus bei "NaTurek Camembert" sūrį. Viską užpilame kiaušinio plakiniu ir dedame į orkaitę toliau kepti 45minutes.
Iškepusį kišą apiberiame smulkintomis petražolėmis.
Į miltus beriame druską, įpjaustome šaltą sviestą ir rankomis minkome tešlą. Įpilame 30ml vandens ir minkome iki vientisos masės. Įvyniojame tešlą į maistinę plėvelę ir dedame į šaldytuvą 2 valandoms.
Išplakame kiaušinius, įmaišome grietinę, tarkuotą sūrį, beriame prieskonių pagal skonį. Keptuvėje apkepiname smulkintus porus kol suminkštės.
Tešlą iškočiojame iki ~2mm storio, patiesiame į aliejumi pateptą kepimo indą, pabadome šakute ir dedame į 180 C orkaitę pakepti 15 minučių, kad kišo pagrindas sutvirtėtų.
Į kišo pagrindą suberiame smulkintus porus, dėliojame juostelėmis supjaustytus portabella grybus bei "NaTurek Camembert" sūrį. Viską užpilame kiaušinio plakiniu ir dedame į orkaitę toliau kepti 45minutes.
Iškepusį kišą apiberiame smulkintomis petražolėmis.
↑ | ← |