Šviežios bulvės su NaTurek Camembert Na Cieplo su voveraitėmis. |
← |
Ingredientai:
1 pakuotė NaTurek Camembert Na Cieplo su voveraičių prieskoniais
4-5 šaukšteliai alyvuogių aliejaus
2 svogūnai
Šviežių bulvių
Pievagrybių arba voveraičių grybų
Žalumynų
Gaminimas:
Parduotuvių lentynose raskite NaTurek Camembert - sūrį, skirtą kepti ant grotelių ir orkaitėje. Vienoje pakuotėje yra 2 sūrio suktinukai ir voveraičių prieskonių mišinys. Sumaišykite su 4-5 šaukšteliais. alyvuogių aliejus.
Keptuvėje pakepinkite porą svogūnų.Tą patį darykite su iš anksto išvirtomis šviežiomis bulvėmis su odele, supjaustytomis kąsnio dydžio gabalėliais. Verdant bulves svarbu jų nevirti iki galo, kad šiek tiek apskrustų.
Pievagrybius pakepinti stambiais gabalėliais. Voveraičių sezono metu pirmenybę teikite voveraitėms.
Camembert suktinukus aptepkite voveraičių prieskonių ir alyvuogių aliejaus mišiniu. Leiskite kepti keptuvėje. Kepkite 3-4 minutes iš kiekvienos pusės.
Patiekite su žalumynais
↑ | ← |