"Chavroux" OŽKŲ SŪRIO UŽKANDIS |
← |
Ingredientai:
Chavroux ožkų pieno sūris
Alyvuogių aliejus
2-3 vš balzaminio acto
Česnakas
Alyvuogės
Saulėje džiovinti pomidorai
¼ š Čili pipirų
Citrina
Čiobrelių lapeliai
Gaminimas:
Į dubenį supilkite apie 50 ml gero alyvuogių aliejaus ir įpilkite 2-3 vš balzaminio acto. Išspausti 2 nedideles česnako skilteles. Sudėkite susmulkintas 5-6 alyvuoges, porą saulėje džiovintų pomidorų.
Beriame 1/4 arbatinio šaukštelio čili pipirų, šiek tiek šviežiai maltų juodųjų pipirų. Įtarkuokite 1/3 šviežios citrinos žievelės, suberkite šviežių čiobrelių lapelių. Viską gerai išmaišykite ir užpilkite ant ožkos sūrio, išlyginkite.
Puoškite tamsia alyvuogėmis, čiobrelio šakele.
↑ | ← |