FOKAČIA SU "CHAVROUX" OŽKŲ SŪRIU |
← |
Ingredientai:
500 g miltų
7g sausų mielių
Druska
425ml vandens
Alyvuogių aliejus
CHAVROUX ožkos pieno sūris
Čiorizo dešra
Pomidorai
Rozmarino šakelės
Gaminimas:
Gaminame tešlą - dideliame dubenyje sumaišome 500g miltų su 7g sausų mielių, žiupsneliu druskos ir įpilame 425ml vandens. Tešla išminkyti ir palikti per naktį pailsėti.
Įkaitiname orkaitę iki 220 laipsnių, ištepame formą aliejumi ir į ją sudedame tešlą. Ant viršaus išdėliokite CHAVROUX sūrio gabalėlius. Vienoje tešlos pusėje išdėliokite čiorizo dešros gabalėlius, kitoje pusėje pomidoro skilteles. Apibarstykite rozmarinu. Pyragą aptepkite alyvuogių aliejumi ir kepkite 35-40 minučių.
↑ | ← |